Välkomna till Cypern Fastighetskonsult!

Det vi erbjuder är en ovanlig tjänst som vi ser finns en efterfrågan på. Vi erbjuder är en svensk- engelsk- och grekisktalande fastighetskonsult, bosatt i Sverige, som helt utan kostnad erbjuder att vara en bro mellan dig och den lokala fastighetsmäklaren på Cypern. Tjänsterna är huvudsakligen helt kostnadsfria för dig som kund. Anledningen till det är att vår verksamhet kan drivas med finansiellt stöd genom mäklararvoden som de lokala mäklarna får när fastighetssäljare anlitar dem.

Tillsammans hjälper vi dig att:
– Ta fram förslag på fastigheter utifrån er avsikt med köpet, behov och önskemål ni har samt er tänkta budget.

– Ta fram en ekonomisk estimerad investeringskalkyl om ni önskar ha den som enbart en uthyrningsfastighet som en investering.

– Personliga eller digitala möten i Sverige som sker innan, under och efter fastighetsaffären.

– Möjlighet att få en fastighetskonsult som följer med till Cypern under ca en vecka. Kostnaden för flygresa + dagersättning om 200 EURO/dag kan fördelas på flera par om efterfrågan finns. Då ingår personligt deltagande under besök av intressanta objekt, samordning och deltagande i nödvändiga möten inför eventuellt köp. Vi gör även en rundtur i närområdet för att ni ska lära känna området ni är intresserade av att köpa bostad i. Om ni inte önskar en medföljande konsult, så sköter vår lokala fastighetsmäklare allt detta, men då enbart på engelska.

– Vi hjälper er med bankkontakter, advokater, lokala myndigheter och förvaltningar, och all hjälp som behövs innan, under och efter köpet.

– Vi ger efterservice med support och service under de första 6 månaderna, för att underlätta för er att komma in och lära känna det hur allt fungerar i det cypriotiska samhället.

– Möjlighet att mot en provision om 15%, administrera er uthyrning av er bostad om ni vill vistas i Sverige under en del av året. Vi sköter då all kontakt med gästerna, ser till att det blir städat mellan uthyrningarna, tar betalt av gästerna och ser till att ni får uthyrningspengarna, efter provision och andra kostnader, insatta på ert privata bankkonto på Cypern.

– Funderar ni på att starta företag på Cypern? Låga skatter och attraktiva regler gör det mycket fördelaktigt att starta holdingbolag på ön. Vi hjälper dig med rätt kontakter. Har du ett boende på ön, så underlättar det hela proceduren!

regioner

Agia Napa/Ayia Napa

Larnaka/ Larnaca

Pafos/Paphos

Cypern är en bra investering med förhållandevis låga priser på fastigheter och stora uthyrningsmöjligheter för den som önskar.

Aki och Camilla Nicolaides