Vår resa började år 2007, när vi tillsammans åkte ner till Cypern för att hitta en lägenhet som passade våra behov.

Vi som driver verksamheten heter Aki och Camilla Nicolaides. Vi driver det lokala cypriotiska företaget SweCy Property consultants Ltd. Vi har varit egenföretagare sedan 20 år tillbaka inom resebranschen. Våra gemensamma egenskaper och erfarenheter gör att vi kan bistå med professionell hjälp inför, under och efter ert fastighetsköp på Cypern.

Upptäckten av ett paradis

Vår resa började år 2007, när vi tillsammans åkte ner till Cypern för att hitta en lägenhet som passade våra behov. Vi fick beakta våra långsiktiga behov eftersom vår önskan var att köpa och behålla fastigheten lång tid framöver.

Vi valde en marklägenhet i centrala Pafos. Valet har vi aldrig ångrat och vi har byggt till så att den passar våra nuvarande behov. Vi har åkt dit regelbundet under alla år. Vi och barnen ser därför Pafos som vårt andra hem och kommer alltid att göra det. Vi har gått igenom de flesta procedurer med byråkratiska processer hos banker, advokater, myndigheter och förvaltningar.

Vi har också hanterat vår egen uthyrning av lägenheten, för att kunna ha råd att ha kvar vårt semesterhem i Pafos. Under alla år har vi givetvis upptäckt de flesta delarna av Cypern och känner väl till ön. Vår vision är därför att kunna hjälpa dig, vem du än är och oavsett anledning, att hitta och genomföra en fastighet på Cypern.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig